Tilføjer Tak! Lige tilføjet: Produkter: Total: Subtotal: Gratis fragt. Shop videre Indkøbskurv

Oh hello, mermaid!


På denne side finder du mange af svarene til dine spørgsmål. Skulle det ske, at du ikke kan finde svar, er du altid velkommen til at sende os en email på  customerservice@mermaid-stories.com.

++++ Har du spørgsmål om leverings- og byttefrister til jul? I vores juleguide finder du alt om gaver, leverings deadlines og udvidede bytteperioder. ++++

Mermaid Stories - Help and FAQ

BESTILLING & LEVERING 


HVILKE LANDE LEVERER MERMAID STORIES TIL?

På nuværende tidspunkt leverer vi til følgende lande:

Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, UK, Ungarn, USA og Østrig.

Hvis du bor i et andet land, venligst  send os en email.


HVAD KOSTER LEVERINGEN? 
Jubiii - vi leverer helt gratis til alle de ovenstående lande! 

HVORDAN FOREGÅR LEVERINGEN, OG HVOR LANG TID TAGER DET?

Vi ønsker selvfølgelig, at du kan få din pakke så hurtigt som muligt. Derfor arbejder vi med både GLS og PostNord. De bringer pakkerne sikker til de forskellige lande, som vi leverer til. I de fleste lande er leveringstiden 2-5 hverdage efter at du har fået besked om, at pakken er på vej til dig. Hvis du er i tvivl om pakken kan nå frem til en bestemt dato, så tøv ikke med at skrive til os! 


KAN JEG FØLGE MIN ORDRE?

Ja, det kan du godt. Så snart pakken er sendt afsted fra vores lager i København, vil du automatisk modtage en email med et Track & Trace nummer. Hvis du ikke kan finde dit nummer, så husk at tjekke dit spamfilter/uønsket post, og hvis det stadig ikke kan findes, så send os en mail, og så får vi styr på det.   
 

BETALING 


HVILKE BETALINGSMULIGHEDER HAR JEG? 

I vores webshop kan du betale med kreditkort eller Paypal. Vi tager imod MasterCard, Visa og Amex. Alle transaktioner er sikre og krypterede, og kreditkortinformation bliver ikke gemt.

 

FORHANDLERE 

KAN JEG KØBE MIT MERMAID STORIES UR I EN FYSISK BUTIK? 

Ja det kan du godt. Du kan se på vores forhandlerliste, hvor Mermaid Stories' produkter bliver solgt. 

Ønsker du altid at være opdateret med de seneste nyheder om pop-up events, design markeder mv., så kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev nederst på siden. Du kan også følge med på  Instagram og Facebook.