Tilføjer Tak! Lige tilføjet: Produkter: Total: Subtotal: Gratis fragt. Shop videre Indkøbskurv
Mermaid Stories er et ungt ur- og smykkebrand i København. I vores designs smelter vi den minimalistiske, skandinaviske stil sammen med en frisk havbrise og havfruernes eventyrlige verden.

Mermaid Stories Barokperle Smykker 

🧜‍♀️

VORES HISTORIE

 

Mermaid Stories blev i 2016 etableret af Victoria Weber ud fra hendes kærlighed for den skandinaviske stil og moderne design.

Hun var flyttet til København, Den Lille Havfrues hjem, for at leve den Scandinavian Dream, og kort tid efter besluttede hun sig for at skabe et univers omkring havfruer!

Inspireret af de stilfulde københavnske kvinder, skabte Victoria den første Mermaid Stories urkollektion, der kombinerede komfort, enkel design og poetiske detaljer.

I foråret 2018 introducerede Mermaid Stories den første smykkekollektion, en hyldest til havfruernes erden og en moderne fortolkning af perler. Lige siden da, blev der regelmæssigt lanceret nye designs.

 

SHOP SMYKKER   ❦   SHOP URE

 

Mermaid Stories Stifter

 

KONFETTI FØLELSER, LEVERET TIL DIN DØR

 🎉

Hos Mermaid Stories arbejder vi på at skabe favoritsmykker i den fineste kvalitet, som du kan have glæde af i mange år frem.

Hos os får du en særlig "unpacking oplevelse", når du modtager dit ur eller smykker. Og ja, de kommer selvfølgelig i en lyserød pakke!

Vi mener at hver bestilling fra Mermaid Stories skal føles som juleaften og fødselsdag på én gang.

 

BLIV EN MERMAID!

 💌

Kunne du tænke dig at være en del af Mermaid universet?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og opdag nye historie om chic københavnere og kreative sjæle, samt følg med i det seneste nyt med vores ure- og smykkekollektioner.

VÆR MED NU!