Tilføjer Tak! Lige tilføjet: Produkter: Total: Subtotal: Gratis fragt. Shop videre Indkøbskurv

Mermaid Stories Perlesmykker, Øreringe, halskæder, København

Vores første perlekollektion er en hyldest til havfruernes verden: Feminine smykker med en moderne brug af fine perler. Ferskvandskultiverede perler kommer i en skøn variation af størrelse, farve og form - du kan finde helt runde, næsten runde, eller barokke perler, som kommer i deres unikke, organiske form. Perlernes naturlige farver svinger fra de helt hvide over i drømmende toner af fersken, støvet rosa og selv sart lavendel.  

Generelt minder ferskvandskultiverede perler om de klassiske Akoya-perler. Men hvor Akoya-perlen er mere glat og rund i det, varierer ferskvandsperler i størrelse og form. Hver enkelt perle har sin egen unikke karakter, farve og form, hvorfor dine smykker kan variere en lille smule fra dem, du ser på billederne. 

Hos Mermaid Stories har vi valgt kun at arbejde med perler i deres naturlige farver, så du er sikret, at perlerne ikke mister deres farve over tid. Vær dog altid opmærksom på at passe godt på dine smykker - du kan få hjælp til det i vores lille guide til smykkepleje her.
 

Se vores perleøreringe