Tilføjer Tak! Lige tilføjet: Produkter: Total: Subtotal: Gratis fragt. Shop videre Indkøbskurv
Jewelry for your Wedding Day
Der kan være mange vigtige dage i dit liv, men igen af dem er så altafgørende og oprigtigt magiske, som den dag du går ned ad alteret hen mod din drømmemand og lykkeligt siger "ja" til at tilbringe resten af dit liv sammen med ham - din bryllupsdag.

 

Det er sikkert at sige, at mange af os kvinder drømmer om denne dag lige siden vi er små piger. Vi drømmer om det smukke sted, der vil rumme de bedste minder og være den perfekte baggrund til utallige billeder. Vi drømmer om den enestående hvide kjole, som vi skal have på, om blomsterne og bryllupspynten. Alt er planlagt på forhånd i vores tanker længe før dagen egentligt ankommer. Og der er ingenting vi på denne dag ønsker mere end for alle at have en uforglemmelig oplevelse og for alle at føle sig speciel. Kan du måske genkende dig selv i noget af det?

Derfor er dit bryllupslook en af de vigtigste ting for dig på dagen: kjolen, sløret, skoene og smykkerne. Det er almen viden at mange brude bruger måneder på at finde den rigtige brudekjole. Men hvad kun de kommende brude som dig ved er, at smykkerne er lige så vigtige som kjolen selv, da de fuldender hele looket - de er de sidste, afgørende detaljer.

   Wedding inspiration by Mermaid Stories

 

Brudesmykker trends

 

Ikke to brude er ens, og derfor vil du ikke kunne finde én med samme stil som dig, da du er unik og enestående. Alt afhængigt af kulturen, der er vært for bryllupsceremonien og det generelle tema for dagen, har verden set mange brudesmykker trends komme og gå igennem tiderne: store kreol øreringe, geometriske former, blomstrede mønstre og silhuetter, dæmpede farver og farver man lægger mærke til, glimmer og selvfølgeligt noget lånt og noget blåt. Men lige meget hvilke nye og moderne smykkestile og trends modeindustrien og brudemagasiner foreslår til dig hvert år, er der én trend, der aldrig går af mode: perlesmykker.


Perlesmykker til dig

 

Mens nogle foretrækker den klassiske strejf, der fuldender det traditionelle brudelook, søger andre efter den rå og edgy detalje, der vil gøre dem til eventets midtpunkt. Perler er det perfekte valg i alle situationer, da de både rummer tradition og stil, tidsløse elegance og unik personlighed, som vil understrege din karakter. 

De skinnende, hvide, runde perler vil passe til det klassiske, traditionelle brudelook, mens de rå og uperfekte barokperler vil komplimentere den moderne brud. Hvilken stil går du efter på din bryllupsdag?

Lige meget hvilket tema du vælger, er styling mulighederne, om det er perleøreringe eller perlehalskæder, endeløse og nemme at tilpasse netop dig.

  

Mermaid Stories brudesmykker

 

Alle perlesmykker i vores sortiment er ment til at komplimentere individualiteten hos den person, der bærer dem, samtidigt med at vi stræber efter at give modtageren en unik oplevelse at smykkerne og have dem på. Derfor er du sikker på at finde de perfekte smykker der vil passe netop til dig, blandt vores udvalg af minimalistiske, men samtidigt elegante, legende og moderne styles.

For at hjælpe dig på vej med at finde smykker til din bryllupsdag, der ikke kun vil se fantastiske ud, men som også vil give dig selvtilliden, du har brug for, når du tager de første skridt på vej hen til manden i dit liv, har vi sammensat et udvalg af de mest romantiske smykker, som du kan se nedenunder.

Er du den, der utålmodigt venter på at din bryllupsdag ankommer, ønsker vi dig intet mindre end en fantastisk oplevelse, som vi håber bliver lige præcis som du forestiller dig. Og husk: lige meget hvilket brudelook du vælger at gå efter, vil du altid være den smukkeste brud i hans øjne.

Bridal Jewelry: Pearl jewelry in gold, silver, gold-plated silver

 

Find prikken over i'et på dit bryllupslook blandt vores elegante perlesmykker
March 17, 2019 af Mermaid Stories
Tags: Bryllup